FIFA-gála: A CR-Messi-éra még csak most kezdődik el… – C. Ronaldo

Vágólapra másolva!
2017.10.24. 10:22
null
Cristiano Ronaldo a FIFA díjával (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo ötödször nyerte el a FIFA az idény legjobb férfi futballistájának járó díját. A Real Madrid 32 esztendős portugál támadója szerint még sokáig ő és Lionel Messi uralhatja a sportágat.

 

„Óriási megtiszteltetés ezt a díjat kiérdemelni – nyilatkozta Cristiano Ronaldo a londoni gálán. – Köszönettel tartozom a Real Madridnak, a csapattársaimnak és a szurkolóknak. Rettentő boldog vagyok. A sikerek hátterében rengeteg munka áll. Elkötelezettség, megfelelő alvás, egészséges táplálkozás, profi életmód. Ezekre mind oda kell figyelnem. A világ legjobb klubjában játszom, élvezem ezt az időszakot. Fantasztikus év áll mögöttünk, egyénileg és csapatként is szép sikereket értünk el. Nemrég gyermekeim születtek, és hamarosan újra apa leszek. Csodás pillanatok ezek az életemben.”

„Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott. Nem szabad azonban megfeledkezni Leo Messiről és Neymarról sem. A legnagyobb álmom az volt, hogy a portugál válogatottal trófeát nyerjek, ez 2016-ban sikerült. A célom az, hogy csapataimmal újabb trófeákat szerezzek, s ezáltal egyéni díjakat is kiérdemelhessek.”

„Nem versengek Messivel. Ugyanabban a korban futballozunk, ilyen egyszerű. Örülök, hogy a legjobb klubban szerepelhetek, s megmutathatom, milyen magas szinten tudok teljesíteni. Meglátjuk, mit hoz a jövő.”

Ronaldót arról is megkérdezték, egyetért-e azzal, hogy lassan véget ér Messi és az ő dominanciája.

„Hogy vége lenne? Még csak most kezdődik el…”
– felelte mosolyogva Cristiano Ronaldo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik