FIFA 19: csütörtökön jön a demo, eldőlt, mi kerül be pontosan

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.12. 10:23
Bár a FIFA 19 hivatalos megjelenéséig még több mint két hét van hátra, szeptember 13-án, csütörtökön bepillantást nyerhetünk az új játékba, jön ugyanis a demo!

Az EA Sports hivatalos bejelentése alapján szeptember 13-án már kipróbálhatjuk kedvenc futballjátékunkat, amelynek próbaverziójában kereken 10 csapat lesz játszható: a Manchester City, a Manchester United, a Paris Saint-Germain, a Bayern München, a Borussia Dortmund, a Tottenham, a Juventus, a Real Madrid, az Atlético Madrid és az AS Roma.a Manchester City, a Manchester United, a Paris Saint-Germain, a Bayern München, a Borussia Dortmund, a Tottenham, a Juventus, a Real Madrid, az Atlético Madrid és az AS Roma.

Ez lesz a FIFA 19 demójában (Fotó: EA Sports)
Ez lesz a FIFA 19 demójában (Fotó: EA Sports)

A gyors meccsek lejátszása mellett Alex Hunter utolsó kalandjába is belekóstolhatunk, ugyanis a „The Journey: Champions” játékmód első epizódját is lejátszhatjuk majd.

A demo megjelenése szeptember 13-án, délutánra várható. A teljes játékot szeptember 28-án vehetjük kézbe, ám, akik a Champions Editiont rendelik elő, már szeptember 25-én elkezdhetik a játékot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik