FFT: tíz részeges kaland a futballvilágban

Vágólapra másolva!
2019.08.11. 15:28
Vicces történetek a régi, mámorító időkből, amikor az energiaitalokat csak a kislányok itták.

Ízelítő a gyűjteményből:

MERSON A PÁCBAN

Amikor 1993-ban Graham Taylor vezetésével az angol válogatott Amerikába érkezett, az önfejű szélső kicsit másképp fogta fel a túrát. Washington legveszélyesebb környékén verekedésbe keveredett, miután a többiek már lefeküdtek; Detroitban részegen egy melegbárba keveredett Paul Ince és John Barnes társaságában. „Azt hittük, hogy a bajusz a helyi divat része” – mondta.

MONGÚZ MCQUEEN

Néhány radler után a Manchester United egykori sztárja és a Sky Sports szakértője, Gordon McQueen különleges trükkel állt elő: tojást fog enni egészben, héjastul. „Olyan volt, mint egy falánk mongúz – mondta kollégája, Jeff Stelling. – Gordon hátraszegte fejét és egy közepes méretű tojás hirtelen eltűnt a szájában. A rekordja négy egyhuzamban.”

VÖRÖSBOR + TABLETTA = GAZZA

Paul Gascoigne rövid ideig Paul Mersonnal élt 1998-ban, miközben Bryan Robson Middlesbrough-jához igazolt. Hogy elüsse az időt, az alkoholista páros öngyilkos játszmába kezdett: a lakásukban minden üveg vörösbort egy altatótabletta követett. Aki tovább bírta ébren, vihette a több ezer fontos tétet.

A teljes cikk elolvasható a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik