FFT: nagyinterjú Michael Carrickkel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.18. 18:37
Min múlott, hogy nem lett az Arsenalé? Miért nem vált be Moyes a Unitednál? Lehetett volna többször válogatott? Mi a különbség Ferguson és a most kirúgott Mourinho között? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Michael Carrick.

„Egyszerű wallsendi gyerek vagyok, se jobb, se rosszabb, mint bárki más” – mondja rá jellemző szerénységgel Michael Carrick az FFT-nek. Ezzel nem mindenki értene egyet. Például Alex Ferguson sem, aki 2006-ban megszerezte Carricket a Tottenhamtől, és olyan játékost faragott belőle a Unitednál, amire később azt mondhatta: „a legjobb angol középpályás és a legjobb angol futballista”.„Egyszerű wallsendi gyerek vagyok, se jobb, se rosszabb, mint bárki más” – mondja rá jellemző szerénységgel Michael Carrick az FFT-nek. Ezzel nem mindenki értene egyet. Például Alex Ferguson sem, aki 2006-ban megszerezte Carricket a Tottenhamtől, és olyan játékost faragott belőle a Unitednál, amire később azt mondhatta: „a legjobb angol középpályás és a legjobb angol futballista”.

Amikor egy manchesteri hotelben találkozunk, épp arról harsog minden, hogy válságban a United, mivel az idény nagyon gyengén indult Manchester vörös felében. Ennek ellenére vidáman tekint vissza pályafutására, és szívesen válaszol olvasóink kérdéseire esetleges Arsenal-szerződéséről, első különös napjáról a Tottenhamben, a lasagne-ügyről és arról, hogy milyen Paul Pogba egyik főnökének lenni.

A teljes beszélgetést elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, IDE kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik