FFT: megjelent a FourFourTwo magazin februári száma!

Vágólapra másolva!
2018.01.19. 18:51
Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 95., avagy 2018. februári száma! A lapszám vezérfonala a 90-es évek futballja, a címlapot is ez uralja.

• Kezdésként egy tartalmas összeállításban 90 dolgot szedtünk össze, amiért imádtuk a 90-es évek futballját. John Barnes rappelésétől Stadler Józsefig, a tv-s forradalomtól a rettenetes mezekig és frizurákig.
• Kezdésként egy tartalmas összeállításban 90 dolgot szedtünk össze, amiért imádtuk a 90-es évek futballját. John Barnes rappelésétől Stadler Józsefig, a tv-s forradalomtól a rettenetes mezekig és frizurákig.

• Ikonokból akadt bőven a 90-es években. Mindenkinek vannak példaképei, le is vadásztunk közülük néhányat. A FourFourTwo világbajnokokkal, Premier League-legendákkal, ikonikus gólszerzőkkel beszélgetett a régi időkről. Ravanelli - Philippe Albert - Campos - Kancselszkisz - Brian Laudrup - Edmundo - Le Tissier - Hagi.

• A 90-e évek közepének ikonikus csapata volt Louis van Gaal Ajaxa. Arra a szupercsapatra is emlékezünk, amely a Cruyff-korszak után két évtizeddel újra a futball fővárosává tette Amszterdamot.

• Népszerű, Kérdezd meg pacekba! című rovatunkban ezúttal a 90-es évek egyik emblematikus alakja, Chris Sutton válaszol az olvasók kérdéseire. Miért csak egyszer volt válogatott? Ki volt jobb: Shearer vagy Larsson? Miért bújt el a Highbury vécéjében? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

• Kiből lesz a szuperedző? A barcelonai Cruyff-tanítványtól a meggyötört Juve-csillagig, a másodosztályú némettől a La Liga verőlegényéig végignézzük, milyen játékoskarriert futottak be az edzőfejedelmek.

• Az idegenforgalomban „utazó” Hertzka György nagy idők nagy tanúja volt, évtizedeken át testközelből láthatta a magyar labdarúgást a kulisszák mögött. A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerésével, Pro Turismo-díjjal kitüntetett Hertzka György sztorijaiból sajátos stílusában előadva válogattunk össze egy csokorra valót.

• A Döglött aktákban Veszprémi Linda ezúttal azt idézi fel, milyen gyalázatos módon adták át az Aranylabdát 1968-ban Albert Flóriánnak.

• Mindez csak az ízelítő volt – a világ kedvenc futballmagazinja továbbra is több mint 100 oldalon tálalja a futballvilág legfinomabb fogásait. Keresd az újságárusoknál!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik