FFT: hol csúszott el Neymar karrierje?

Vágólapra másolva!
2019.07.10. 14:53
Néhány évvel ezelőtt még mindenki úgy gondolta, Neymar lehet az, aki megtöri Lionel Messi és Cristiano Ronaldo uralmát a futball csúcsán, mostanra azonban minden szétesett körülötte. Lesz még olyan, mint régen? A FourFourTwo erre kereste a választ.

 

Ha annak idején azt hittük és állítottuk, Neymar két nyárral ezelőtt azért jött el Barcelonából, hogy kiszabaduljon a klubot körülölelő kollektív szellemből és kilépjen Lionel Messi árnyékából, hogy beteljesítse a saját végzetét, akkor úgy helyes, ha megállapítjuk, két évvel később még mindig sokat kellene dolgoznia ezen a terven.

Csapata, a Paris Saint-Germain újfent összeomlott a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, és ezalatt Neymar sehol sem volt. Mindkét kihagyásért a törékeny lábközépcsontja volt okolható, amelynek sérülése nélkül ki tudja, mi lett volna. De most ott tartunk, hogy a brazil támadó el akarja hagyni a PSG-t, ezért nem is jelent meg az első felkészülési edzésen.

Leonardo, a klub sportigazgatója úgy fogalmazott, a játékos mehet, ha olyan ajánlat érkezik érte, amely mindenkinek megfelel. És ez a lényeg. Ha az átigazolásod anno óriási világrekordot döntött, akkor pár év múlva hova mehetsz? Ki lesz az, aki leigazol?

A teljes elemzést elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik