FFT: hogyan küzdötte le magát Adriano a csúcsról a mélybe?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.17. 15:27
null
Adriano pályafutását derékba törte egy tragédia (Fotó: AFP, archív)
Annak idején egy egész nemzedék vallotta: Adriano mérhetetlen tehetségével méltó utódja lesz Ronaldónak, ám a Császár pályafutását derékba törte egy tragédia, egy sérülés és egy színarany Kalasnyikov. A FourFourTwo utánajárt, miért alakulhatott így a brazil csatár sorsa.

 

Annyi, nem éppen sportolónak való életmóddal töltött év után Adriano most Rio de Janeiro nyugati csücskében, egy módosabb környéken, Barra da Tijucában él. Olykor meglátogatja a barátait Vila Cruzeiróban, a favelában, ahol felnőttek. Ilyenkor a legboldogabb: a régi barátaival rollerezik és hamburgert osztogat a gyerekeknek.

A barátai váltig állítják az FFT-nek, hogy Adriano még visszatér a pályára (két évvel ezelőtt ugyanis már az amerikai negyedosztályban játszó Miami United is kitette a szűrét), de a nagyobb klubok szkeptikusak. Lehet, hogy kevesebbet bulizik, ám az Instagramon büszkén mutogatott pocak arra utal, hogy Adriano nem szándékozik kiharcolni a látványos búcsút, amit egy ilyen tehetségtől elvárhatnánk.

De hogyan lett a nagy Ronaldo trónjának várományosából az a kiüresedett ember, aki harmincéves kora óta szinte labdába sem rúgott? A lecsúszásában az egyik legmeghatározóbb esemény édesapjának a halála volt.

A teljes cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik