FFT: ezt gondolja a Barca edzője Messi visszavonulásáról

FFT FFTFFT FFT
Vágólapra másolva!
2019.12.06. 20:55
null
Ezt gondolja a Barca edzője Messi visszavonulásáról (Fotó: AFP)
A katalán csapat vezetőedzője, Ernesto Valverde cáfolta, hogy Lionel Messi hamarosan befejezi a pályafutását.

 

Mint ismert, az argentin zseni a héten megkapta a hatodik Aranylabdáját is, ezt követően pedig sejtelmes utalást tett arra, hogy a közeljövőben akár szögre is akaszthatja a stoplist. Mint mondta, még inkább örül a díjnak, ugyanis közeleg a visszavonulása.

A Barcelona szombaton a Mallorca ellen lép pályára a spanyol bajnokságban, s a találkozó előtt Ernesto Valverde tartott sajtótájékoztatót. A szakember egyebek között Messi esetleges visszavonulásáról is szót ejtett.

„Messi jelenleg harminckét éves, és amikor egy játékos eléri a harminc évet, nyilván egyre többet gondolkodik a visszavonuláson. Azonban nem hiszem, hogy a mostani nyilatkozatába túl sokat kellene belelátni. A szavai szerintem egyáltalán nem azt jelentik, hogy már a következő pár napban befejezné a labdarúgást” – fogalmazott Valverde.

Messi pályafutása során eddig 2009-ben, 2010-ben, 2011-ben, 2012-ben, 2015-ben és 2019-ben is elnyerte az Aranylabdát, ezzel pedig megelőzte a rangsorban az ötszörös győztes nagy riválisát, Cristiano Ronaldót. Valverde erről azt mondta: „Egyszerűen lenyűgöző, mivel az összes díjat saját magának köszönheti.”

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik