Felkészülés: Szalai betalált, de mégsem; Leonardo a kezdőben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.29. 20:30
A Szalai Ádámmal felálló Hoffenheim felkészülési mérkőzésen a hajrában szerzett gólnak köszönhetően egygólos győzelmet aratott a svájci élvonalbeli Zürich felett, míg a Király Gábort nélkülöző, de Leonardót bevető 1860 München két góllal megverte alsóbb osztályú riválisát. Bojan Krkic először volt eredményes a Stoke Cityben, csapata azonban ennek ellenére kikapott a Schalkétól.

A Bundesligában szereplő Hoffenheim a második csapat keretéhez tartozó Grischa Prömel 89. percben szerzett találatának köszönhetően 1–0-ra legyőzte a svájci bajnokságot három győzelemmel kezdő Zürichet. A német alakulatban az első félidőben kapott szerepet Szalai Ádám, aki bevette a rivális kapuját, de mivel ezt lesről tette, a játékvezető nem adta meg a gólt.Szalai Ádám, aki bevette a rivális kapuját, de mivel ezt lesről tette, a játékvezető nem adta meg a gólt.

Először kapott lehetőséget a Ricardo Moniz által irányított 1860 München kezdőcsapatában Leonardo, a Ferencváros korábbi brazil támadója, ám nem nyújtott maradandót. A Király Gábort ezúttal nélkülöző „oroszlánok” a dél-afrikai Daylon Claasen duplájára alapozva kerekedtek a TSV Schwabmünchen fölé.

Megszerezte első gólját a Stoke Cityben a Barcelonától szerződtetett Bojan Krkics, de az angolok 2–1-re kikaptak a Schalkétól, amely a spanyol támadó szép lövése után Joel Matip és Tranquillo Barnetta találatával fordította meg a mérkőzést.

A szűk negyedóra után ember- és kétgólos hátrányba kerülő Hannover 3–2-re legyőzte a patinás Crvena zvezdát – a németek mindhárom gólja Artur Sobiech nevéhez fűződik.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Schalke (német)–Stoke City (angol) 2–1
Schwabmünchen (német)–1860 München (német) 1–3
Hannover (német)–Crvena zvezda (szerb) 3–2
Zürich (svájci)–Hoffenheim (német) 0–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik