Felkészülés: Neymar megsérült, kihagyja a Copa Américát!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.06. 07:30
null
Nem nézett ki túl jól Neymar sérülése (Fotó: AFP)
A brazil labdarúgó-válogatott a Katar elleni kétgólos győzelemmel hangolt a hazai rendezésű Copa Américára, a siker azonban vezéráldozattal járt: Neymar a találkozó korai szakaszában bokasérülést szenvedett.

A lehető legerősebb kezdőcsapatával felálló Brazília gyorsan eldöntötte a meccset: előbb Richarlison fejelt a bal sarokba, majd a 24. percben Gabriel Jesus értékesítette a ziccerét. A kettő között viszont megsérült Neymar, aki a brazil szövetség tájékoztatása szerint bokarándulást szenvedett. A brazilok később hivatalos közleményben jelezték, a PSG szupersztárja biztosan kihagyja a Copa Américát! A válogatott stábja csütörtökön határoz arról, ki helyettesítse Neymart a keretben.

BRAZÍLIA–KATAR 2–0

NEYMART RÖGTÖN AZ ÖLTÖZŐBE KÍSÉRTÉK

A PSG klasszisára egyébként is rájár a rúd, csupán nemrég épült fel térdsérüléséből, Tite szövetségi kapitány megfosztotta a csapatkapitányi karszalagtól, ráadásul egy meg nem nevezett brazil nő nemi erőszakkal vádolja.

A 46. Copa Américát – melyet Magyarországon a Sport Tv közvetít – 2019. június 14. és július 7. között rendezik meg Brazília öt városának hat stadionjában.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Paraguay–Honduras 1–1
Egyesült Államok–Jamaica 0–1
Brazília–Katar 2–0
Mexikó–Venezuela 3–1
Peru–Costa Rica 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik