Felkészülés: Kecskés öngólt lőtt, az Inter kiütötte a Luganót

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.15. 20:30
null
Lautaro Martínez duplázott a Lugano ellen (Fotó: inter.it)
Holender Filip és Kecskés Ákos csapata, a svájci élvonalbeli Lugano 5–0-ra kikapott az olasz Internazionalétól felkészülési mérkőzésen.


A milánói csapatLautaro Martínez duplájával, valamint Dalbert találatával és Kecskés öngóljával már az első félidőt követően 4–0-ra vezetett, majd a második játékrész elején a szünetbéli sorcserénél beálló Romelu Lukaku alakította ki a végeredményt tizenegyesből.

KECSKÉS ÖNGÓLJA A LEJÁTSZÓRA KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG

A svájci együttesben mindkét magyar labdarúgó kezdőként kapott lehetőséget, Kecskés az első félidőben, Holender a 65. percig volt a pályán.

Az Inter ezen a héten még két olasz alsóbb osztályú csapattal, a Carraresével és a Pisával is vív egy felkészülési meccset, majd jövő szombaton (szeptember 26-án) a Fiorentinával játssza az első bajnokiját az új idényben.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Internazionale (olasz)–Lugano (svájci) 5–0 (4–0)
Internazionale. 1. félidő:
Handanovic – Skriniar, Ranocchia, Bastoni – Hakimi, Barella (Agoumé, 23.), Gagliardini, Dalbert – Sensi – A. Sánchez, L. Martínez. 2. félidő: Radu – D'Ambrosio, De Vrij, Kolarov – A. Young, Nainggolan, Brozovic, Perisic – Eriksen – Lukaku, Salcedo
Gólszerzők: Dalbert (4.), Kecskés (36. – öngól), L. Martínez (36., 43.), Lukaku (47. – 11-esből)

Asraf Hakimi immár az Inter játékosaként (Fotó: inter.it)
Asraf Hakimi immár az Inter játékosaként (Fotó: inter.it)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik