Felkészülés: csak tűzijátékot hozott a centenáriumi meccs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.26. 07:45
Egy német testvérpár, Manuel és Francisco Henkel ötlete nyomán 1917. február 12-én alakult meg az egyik legsikeresebb mexikói futballklub, a Deportivo Toluca FC. A tízszeres bajnok idén lett százéves, és a centenáriumot az Atlético Madrid elleni mérkőzéssel ünnepelte meg.

A mérkőzést magyar idő szerint szerda hajnalban a tolucai Estadio Nemesio Díezben rendezték, és ugyan az ünnepléshez minden adott volt, telt ház, görögtűz, tűzijáték, a mérkőzés gól nélküli döntetlennel zárult.



FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Toluca (mexikói)–Atlético Madrid (spanyol) 0–0
Toluca:
Alfredo Talavera – Rodrigo Salinas, Osvaldo González, Santiago García (Juan Delgadillo, 58.), Efraín Velarde, Rodrigo López, Antonio Ríos, Gabriel Hauche (Martín Abundis, 74.), Pablo Barrientos (Antonio Naelson Sinha, a szünetben; Carlos Esquivel, 65.), Rubens Sambueza, Fernando Uribe (Enrique Triverio, 58.)
Atlético: Jan Oblak (Miguel Moyá, a szünetben; Axel Werner, 72.) – Juanfran Torres (Sime Vrsaljko, a szünetben), Stefan Savic (José Giménez, a szünetben), Lucas Hernández (Diego Godín, a szünetben), Filipe Luis (Sergi González, a szünetben), Augusto Fernández (Matías Kranevitter, a szünetben), Gabi Fernández (Thomas, a szünetben), Koke Resurección (Keidi Bare, a szünetben; Rafael Santos, 77.), Yannick-Ferreira Carrasco (Nicolás Gaitán, a szünetben), Antoine Griezmann (Ángel Correa, a szünetben), Fernando Torres (Luciano Vietto, a szünetben).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik