Eurofutball: megráncigálták az oroszlán bajszát – 2–0 után 2–6

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.19. 22:32
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első fordulójának vasárnapi játéknapján Miriuta László csapata, a marosvásárhelyi ASA idegenben 5–1-re megverte az Astra Giurgiut. A vendégek már a 12. percben két góllal vezettek, soraikban a horvát Filip Jazvic duplázott.

Szerbiában a Crvena zvezda az első félidőben kétgólos hátrányba került az OFK Beograd otthonában, ám a szünet után 11 perc leforgása alatt négyszer talált be, így megfordította a meccset. A 6–2-es végeredményt Josh Parker állította be, aki a hajrában csereként beállva kétszer is megzörgette a hálót. Az Európa-ligából az MTK-t kiejtő Vojvodina hazai pályán négyet kapott a Csukaricskitől.Szerbiában a Crvena zvezda az első félidőben kétgólos hátrányba került az OFK Beograd otthonában, ám a szünet után 11 perc leforgása alatt négyszer talált be, így megfordította a meccset. A 6–2-es végeredményt Josh Parker állította be, aki a hajrában csereként beállva kétszer is megzörgette a hálót. Az Európa-ligából az MTK-t kiejtő Vojvodina hazai pályán négyet kapott a Csukaricskitől.

Svájcban Vadócz Krisztián előző csapata, a Grasshoppers az első játékrészben 5–1-es előnyre tett szert a Thunnal szemben, amely a fordulást követően kozmetikázott az eredményen, de a pontszerzésre nem volt esélye. A Ferencváros volt középpályásával, Stjepan Kukuruzoviccsal felálló Vaduz 2–0-ra kikapott a címvédő Baseltől.

ROMÁNIA, 2. FORDULÓ
CFR Cluj–ACS Poli Timisoara 1–0
Astra–ASA Targu Mures 1–5

SVÁJC, 1. FORDULÓ
Basel–Vaduz 2–0
Thun–Grasshoppers 3–5
St. Gallen–Lugano 2–0

SZERBIA, 1. FORDULÓ
OFK Beograd–Crvena zvezda 2–6
Vojvodina–Csukaricski 0–4

UKRAJNA, 1. FORDULÓ
Sahtar–Olekszandrija 2–0
Hoverla–Dnipro 1–1
Sztal Dniprodzerzsinszk–Dinamo Kijev 1–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik