Eurofutball: a magyar szélső életet vitt a támadásokba, de...

Vágólapra másolva!
2013.03.16. 23:53
Lovrencsics Gergő jó cserének bizonyult, csapata, a Lech Poznan azonban nem tudta feltörni a GKS védelmét: a két csapat szombat esti mérkőzése gól nélküli döntetlenre végződött a lengyel labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.

Lovrencsics Gergő a második félidőt tölthette a pályán, és a beszámolók szerint életet vitt a Lech támadójátékába. A szerződése véglegesítéséért küzdő pápai kölcsönszélső több jó beadással vétette észre magát, kétszer helyzetbe is került – éles szögből leadott lövései egyikét a kapus védte, a másikat a léc, utóbbiról a labda centikkel a gólvonal elé vágódott.

Miközben a Lech nem bírt a helyezésükhöz képest nagy ellenállást kifejtő belchatówiakkal, az éllovas Legia pénteken nyert, és négy pont az előnye Lovrencsicsék előtt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

PORTUGÁLIA. A Sporting hazai pályán 2–1-re legyőzte a Setúbalt, és bár még mindig csak tizedik, már csak hárompontnyira van az El-t jelentő helyektől. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
GÖRÖGORSZÁG. Három vereség után győzött a patinás AEK, a Veria elleni 2–1-es sikerrel távolabb került a kiesőzónától. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. A Besiktas hazai pályán 3–1-re kikapott a Kasimpasától, így az utóbbi hárompontnyira megközelítette a harmadik helyen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
UKRAJNA. A BL-kiesést könnyed győzelemmel feledtette a Sahtar, a listavezető doneckiek 3–0-s győzelemmel vetettek véget a Csornomorec kilencmeccses bajnoki veretlenségi sorozatának. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
ROMÁNIA. Három győzelem után megszakadt a Dinamo jó sorozata: a bukarestiek szombaton 2–1-re kikaptak a Petrolul Ploiesti-től, amely meg is előzte őket. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik