ESM: négy realos, két-két bayernes és barcás az áprilisi álomcsapatban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.14. 19:30
null
Lionel Messi és a Cristiano Ronaldo is ott van az áprilisi álomcsapatban (Fotó: AFP)
Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – áprilisban is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelybe ezúttal a Bayern München, a Barcelona és a Real Madrid tudott egynél több labdarúgót delegálni.

 

A kapuban Keylor Navas áll, aki öt szavazattal zárta az áprilisi voksolást. A védelemben Joshua Kimmich (Bayern München) és Kosztasz Manolasz (Roma) mellett két realost találhatunk, Sergio Ramos középen, valamint Marcelót a bal szélen.

A középpályás- és a támadósorban ott van a Lyonban parádésan teljesítő, korábbi manchesteri Memphis Depay, valamint a csodálatos szezont futó Mohamed Szalah, de természetesen a Lionel Messi, Cristiano Ronaldo páros is.

AZ ESM ÁPRILISI ÁLOMCSAPATA
Keylor Navas
(Real Madrid, 5 szavazat) – Joshua Kimmich (Bayern München, 8), Sergio Ramos (Real Madrid, 7), Kosztasz Manolasz (Roma, 4), Marcelo (Real Madrid, 6) – Andrés Iniesta (Barcelona, 5), James Rodríguez (Bayern München, 3), Memphis Depay (Lyon, 6), Lionel Messi (Barcelona, 10) – Mohamed Szalah (Liverpool, 11), Cristiano Ronaldo (Real Madrid, 5)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik