ESM: Messi tarolt a januári álomcsapat szavazásán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.08. 15:51
null
Lionel Messi ezúttal sem maradhatott ki a hónap álomcsapatából (Fotó: AFP)
Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai ebben az idényben is megválasztják minden hónap álomcsapatát. Januárban sem maradt ki a tizenegyből Virgil van Dijk, a Liverpool holland védője, illetve az előző álomcsapatban szintén szereplő Paul Pogba, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi tarolt a 13 európai lap szavazata alapján összeállított hónap álomcsapata voksolásán, a Barcelona argentin csillaga csupán a World Soccernél nem került be január legjobb együttesébe az ESM-nél.

A szavazáson Magyarországot Murányi Domonkos, a Nemzeti Sport Online újságírója képviseli. Kollégánk 11-e hét helyen – David de Gea, Sergio Ramos, Jordi Alba, Paul Pogba, Leon Goretzka, Lionel Messi, Duván Zapata – egyezik az összesített álomcsapattal, amelybe a Manchester United és a Barcelona ad két labdarúgót.

AZ ESM JANUÁRI ÁLOMCSAPATA (4–3–3)

David de Gea (Manchester United, 5 szavazat) – Asraf Hakimi (Dortmund, 5), Virgil van Dijk (Liverpool, 3), Sergio Ramos (Real Madrid, 4), Jordi Alba (Barcelona, 7) – Paul Pogba (Manchester United, 9), Leon Goretzka (Bayern München, 6), Leroy Sané (Manchester City, 4) – Lionel Messi (Barcelona, 12), Duván Zapata (Atalanta, 5), Cristiano Ronaldo (Juventus, 5)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik