ESM: a Dortmund és a Barca uralja október álomcsapatát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.08. 14:19
null
Dortmundi gólöröm (Fotó: AFP)
Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai ebben az idényben is rendre megválasztják a hónap álomcsapatát; íme, összeállt az októberi tizenegy, amelybe a Dortmund és az FC Barcelona adja a legtöbb labdarúgót.

 

Négy játékosával a német bajnoki listavezető Dortmund az októberi nyerő (Asraf Hakimi, Axel Witsel, Marco Reus, Paco Alcácer), a spanyol bajnokságot vezető Barcelonából hárman (Marc-André ter Stegen, Jordi Alba, Luis Suárez) kerültek be a tizenegybe.

További négy klub (Juventus, Liverpool, Manchester City, PSG) ad játékost az álomcsapatba – a legtöbb szavazatot (9) a párizsiak fiatal világbajnoka, Kylian Mbappé kapta.

A Nemzeti Sport listája tíz helyen egyezik meg az ESM álomcsapatával; mi Witsel helyett Ivan Rakiticet, az FC Barcelona horvát középpályását jelöltük.

A szeptemberi álomcsapatot – amelyből hárman kerültek be az októberibe is (Virgil van Dijk, Marco Reus, David Silva) – ide kattintva tekintheti meg.

AZ ESM OKTÓBERI ÁLOMCSAPATA (4–2–3–1)
Marc-André ter Stegen
(Barcelona, 4 ) – Asraf Hakimi (Dortmund, 4), Giorgio Chiellini (Juventus, 5), Virgil van Dijk (Liverpool, 4), Jordi Alba (Barcelona, 4) – Axel Witsel (Dortmund, 4), David Silva (Manchester City, 4) – Kylian Mbappé (PSG, 9), Paco Alcácer (Dortmund, 7), Marco Reus (Dortmund, 4) – Luis Suárez (Barcelona, 6)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik