Van Dijk kilenc szavazatot kapott (Fotó: AFP)

A csapat legbiztosabb pontja a Liverpool holland védője, Virgil van Dijk, akire 13 szerkesztőségből kilenctől érkezett szavazat. Mögötte Cristiano Ronaldo és Lionel Messi következik hat-hat vokssal. 

A novemberi tizenegybe a Manchester Cityből és a Borussia Dortmundból is hárman kerültek be, a Juventus és a Barcelona két játékost ad, míg a Liverpool a már említett Van Dijkkal képviselteti magát. 

A októberi álomcsapatot amelyből öten kerültek be a novemberibe is (Virgil van Dijk, Marco Reus, David Silva, Paco Alcácer, Jordi Alba és Giorgio Chiellini) – ide kattintva tekintheti meg.

AZ ESM NOVEMBERI ÁLOMCSAPATA (4–3–3)

Ederson (Manchester City, 3 szavazat) – Lukasz Piszczek (Borussia Dortmund, 5 szavazat), Virgil van Dijk (Liverpool, 9 szavazat), Giorgio Chiellini (Juventus, 4 szavazat), Jordi Alba (Barcelona, 3 szavazat) – David Silva (Manchester City, 4 szavazat), Marco Reus (Borussia Dortmund, 7 szavazat), Leroy Sané (Manchester City, 5 szavazat) – Lionel Messi (Barcelona, 6 szavazat), Paco Alcácer (Borussia Dortmund, 4 szavazat), Cristiano Ronaldo (Juventus, 6 szavazat)