Edzősors: Bölöni részt vett az al-Hor edzésén, de nem szerződik oda

K. J., SZ. GY.K. J., SZ. GY.
Vágólapra másolva!
2020.08.06. 21:25
null
Bölöni László nem szerződött az al-Horhoz (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Bölöni László a katari al-Hornál tartózkodik, s lapunknak elárulta, csupán tanácsokkal segíti egykori együttesét, amely jelenleg az élvonalban maradásért harcol.

 

A katari élvonalban három fordulóval a zárás előtt az utolsó előtti helyen álló al-Hor vezetőedzője lett Bölöni László, és már meg is tartotta első edzését – írta csütörtökön a román prosport.ro, hozzátéve, hogy 2012 és 2015 között már irányította az együttest. A portál egyúttal megemlíti, hogy a Standard Liege-nél is képbe került a 67 esztendős székely szakember, akinek egy bajnoki címben, valamint két belga Szuperkupa-győzelemben csúcsosodott ki munkássága 2008 és 2010 között a belga élcsapatnál.

Nos, a Nemzeti Sport csütörtök este elérte a valóban Katarban tartózkodó Bölöni Lászlót, aki részt vett ugyan a csapat edzésén, de nem ő a vezetőedző, és mint mondta, ebben az idényben biztosan nem ír alá a klubhoz, amelynek az elnökhöz fűződő régi barátsága miatt segít csupán tanácsokkal, hátha sikerül kirángatni a hullámvölgyből az utóbbi hetekben sikertelen csapatot. Kijelentette azt is, hogy a Standard Liege-szerződés ebben a pillanatban szintén nem valós opció.

Legutóbb az ugyancsak belga élvonalbeli Royal Antwerpnél dolgozott, amelynél ragyogó munkát végezve az idén Belga Kupa-döntőbe vezette a gárdát – igaz, a megnyert fináléban már nem ő ült a kispadon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik