Dárdai Pál jön, lát, és tornát rendez

P. T.P. T.
Vágólapra másolva!
2010.12.22. 21:15
null
Dárdai Pál és Bodor Boldizsár (jobbra) is ott lesz a pécsi tornán<br />(Fotó: Németh Ferenc)
Kezdj&uuml;k a j&oacute; h&iacute;rrel: futball&uuml;nnep lesz Barany&aacute;ban, ugyanis kar&aacute;csony m&aacute;sodik napj&aacute;n, december 26-&aacute;n rendezik az imm&aacute;r hagyom&aacute;nyosnak mondhat&oacute;, V. Arany &Aacute;szok P&eacute;csi Teremkup&aacute;t. M&eacute;ghozz&aacute; &ouml;t csapat, az &eacute;lvonalbeli Halad&aacute;s, valamint az NB II-es PMFC, REAC &eacute;s Koz&aacute;rmisleny, tov&aacute;bb&aacute; az esem&eacute;nyt szervező, D&aacute;rdai P&aacute;l bar&aacute;taib&oacute;l &aacute;ll&oacute; Lancast All Stars r&eacute;szv&eacute;tel&eacute;vel. Bocs&aacute;nat, a n&eacute;vsor &uacute;gy v&aacute;lik teljess&eacute;, ha hozz&aacute;tessz&uuml;k, hogy a PMFC, a DD G&aacute;z &Ouml;regfi&uacute;k &eacute;s a magyar bor&aacute;szv&aacute;logatott is p&aacute;ly&aacute;ra l&eacute;p.

„Az elmúlt években általában december huszonnyolcadikán vagy huszonkilencedikén rendeztük meg a tornát, de az idén kénytelenek voltunk huszonhatodikára kiírni, mert nekem másnap már vissza kell utaznom Berlinbe, huszonnyolcadikán ugyanis edzésre kell mennem – árulta el a Nemzeti Sport Online-nak a hét elején rövid családi és baráti látogatásra Magyarországra érkező középpályás. – Felvetődött ugyan, hogy az ünnepi időpont miatt ezúttal elmarad a gála, de mivel az elmúlt négy esztendőben minden olyan szépen és jól alakult, nem akartuk, hogy a sorozat megszakadjon, így barátommal, egyben legfőbb támaszommal, Juhász Zsolttal bevállaltuk az ünnepi időpontot. Az előrejelzések azt mutatják, hogy jól döntöttünk, akivel eddig találkoztam, azt mondta, kijön a csarnokba, mert ott legalább ki tudja pihenni az előző napok fáradalmait... Édesapám is kijelentette, hogy sokan lesznek, és ez megnyugtat, mert ő ért a futballhoz."

Következzék az ilyenkor elmaradhatatlan névsorolvasás: jó néhány korábbi pécsi kedvenc, így Márton Gábor, Bódog Tamás, Kulcsár Árpád, Pest Krisztián, Bodor Boldizsár, Fehér Csaba, Szabados József, Kovácsevics Árpád és Richard Niederbacher is szerelést ölt, és az All Star-csapatból nem maradhat ki a „játékos-edző" Dárdai Pál sem, aki számíthat Egressy Gáborra, Petrók Viktorra és Rajczi Péterre is.

A Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban vasárnap 11 órakor lesz kapunyitás, a bejáratnál csak a 14 éven felülieknek kell fizetniük, nekik is mindössze 1000 forintot, ráadásul a jegy egyben tombolaszelvénynek minősül. Akárhogy is nézzük, aki kimegy, sokat nyerhet.

 

AZ V. ARANY ÁSZOK PÉCSI TEREMKUPA MENETRENDJE 
11.15: Öregfiúk-torna
13.00: Kozármisleny–Lancast
13.30:  Haladás–PMFC   
14.00:  REAC–Kozármisleny
14:30: Haladás–Lancast
15:00: REAC–PMFC
15:30: Haladás–Kozármisleny
16:00: PMFC–Lancast
16:30: REAC–Haladás
17:00: Kozármisleny–PMFC
17:30: REAC–Lancast
18:00: Bemutató mérkőzés
18:30: Döntő

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik