DAC: végleg megszerezték az Udinese horvát játékosát

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.08.07. 18:27
null
Andrija Balic három évre írt alá (Fotó: fcdac.sk)
A dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapata pénteken a hivatalos oldalán tudatta, hogy megegyezett az Udinesével Andrija Balic átigazolásáról.

 

A 23. életévét augusztus 11-én betöltő horvát középpályás februárban került kölcsönbe a DAC-hoz, amelynek színeiben hét bajnokin és két kupamérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken két gólt szerzett. A dunaszerdahelyiek vezetősége az elmúlt hetekben mindent megtett, hogy végleg megszerezze a játékost, és az erőfeszítésüket végül siker koronázta, Balic három évre szóló szerződést írt alá.

„Boldog vagyok itt. A klub feltételei, a szurkolóink, a stadion és az akadémia is magas szintet képviselnek. Ezért nagyon örülök annak, hogy továbbra is Dunaszerdahelyen szerepelhetek. Szeretnék folyamatosan játéklehetőséget kapni és jó teljesítményt nyújtani. Bízom benne, hogy a csapattal képesek leszünk megküzdeni a bajnoki címért, és be tudunk jutni az Európa-liga csoportkörébe. Lépésről lépésre haladunk, és meglátjuk, ez mire lesz elég, de felkészültek vagyunk” – mondta Andrija Balic.

„Andrija megtartása volt a jelenlegi átigazolási időszak egyik legfontosabb célkitűzése. Az Udinese csapatával folytatott tárgyalások nem voltak egyszerűek, de ezek menetét nagyban befolyásolta, hogy a játékos szeretett volna Dunaszerdahelyen maradni. Andrija jól érzi magát klubunkban, a fantasztikus szurkolóinknak, az infrastruktúrának és a játékstílusnak is köszönhetően úgy látja, adva vannak a körülmények a további fejlődéséhez. Már tavasszal is a kezdőcsapat fontos játékosai közé tartozott, és meggyőződésünk, hogy az elkövetkező néhány évben az egész Fortuna Liga legjobbjainak társaságába is bekerülhet, amit hétről hétre eltökélten meg is akar mutatni” – jelentette ki Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik