Csíkszereda: elúszott a székelyföldiek kétgólos előnye

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2019.10.13. 18:25
null
Fotó: FK Csíkszereda Facebook
Öt perc alatt szerzett kétgólos előnyét negyedóra alatt eltékozolta az FK Csíkszereda a Pandurii ellen a román másodosztály alsóházi összecsapásán, így a székelyföldi labdarúgócsapat zsinórban negyedik hazai mérkőzésén is döntetlent játszott.

 

A vendégek az első félidőben alig lépték át a felezővonalat, így a széleken támadó Csíkszereda uralta a játékrészt. A vezetést az alig tíz napja leigazolt vajdasági Pintér Norbert szerezte meg, aki menekülni próbált ugyan Magyari Szilárd kapáslövése elől, ám a labda mégis rajta megpattanva csapta be a kapust. A második gólt már tisztán Magyari lőtte, kezezés miatt megítélt büntetőből.

A Pandurii csak szünet után próbált meg támadni, és kétszer sikeresen ki is játszotta a szeredai lescsapdát: előbb az egyedül kiugró Patrick Popescu, majd a védőket megelőző Alexandru Tranca lőtt a hálóba.

A második gólnál már emberhátrányban volt a Pandurii – a Magyarit arcon könyöklő Lu Jüfeng a 64. percben megkapta második sárga lapját –, de az FK a végjátékban hiába ment előre, nagy gólszerzési lehetősége már nem volt, így 10 ponttal továbbra is a 17. helyen áll.

ROMÁN LIGA 2
11. FORDULÓ
FK Csíkszereda–Pandurii Targu Jiu 2–2
(Pintér 27., Magyari 32. – 11-esből, ill. Popescu 60., Tranca 73.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik