Copa: szurkoló rohant a pályára, a chilei védő felrúgta – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.25. 09:27
Mint beszámoltunk róla, Cavani góljával Uruguay 1–0-ra legyőzte Chilét a Copa América keddre virradóra megrendezett mérkőzésén. A találkozó hajrájában a chileiek védője, Gonzalo Jara azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a pályára berohanó szurkolót nemes egyszerűséggel felrúgta.

A nemzetközi tudósítások megjegyzik, hogy négy évvel ezelőtt ugyanezen a napon, a Copa negyeddöntőjében szintén találkozott egymással a két válogatott (akkor 1–0-ra Chile nyert), és Cavanit akkor kiállították, mert megütötte Gonzalo Jarát. A chilei védő azzal provokálta az uruguayit, hogy az ujjával a hátsó felébe nyúlt; nos, az idei Copán Jara azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy nagyot rúgott egy, a pályára berohanó drukkerbe… Az eset után Luis Suárez rögtön lapot reklamált a bírónál, ez azonban elmaradt, a chilei védő megúszta figyelmeztetés nélkül.

Az eset egy másik kameraállásból:

DONSPORTS on Twitter

The moment of the kick Chilean jara to one of the people who invaded the court #CopaAmerica #Fans #chilevsuruguay #cavani #KinseyWolanski https://t.co/RTWBR7AGSb



COPA AMÉRICA, BRAZÍLIA
CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ
C-CSOPORT

Chile–Uruguay 0–1 (Cavani 82.)
Ecuador–Japán 1–1 (Mena 35., ill. Nakadzsima 15.)

A C-CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
1. Uruguay
3
2
1
7–2+57
2. Chile
3216–2+46
3. Japán3
2
13–7–42
4. Ecuador3
1
22–7–51

A negyeddöntő párosítása: Brazília–Paraguay, Venezuela–Argentína, Kolumbia–Chile, Uruguay–Peru

A Copa menetrendje itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik