Bundesliga: megműtötték Sallai német válogatott csapattársát

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.11.18. 19:23
Sikeres műtéten esett át Luca Waldschmidt, az SC Freiburg német válogatott futballistája, aki a fehéroroszok ellen 4–0-ra megnyert szombati Európa-bajnoki selejtezőn sérült meg.

A magyar válogatott Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburg hétfőn arról számolt be, hogy az arcközépcsonttöréssel megoperált támadó jobb térdét és vádliját a következő napokban vizsgálják meg az orvosok, s amint felállítják a diagnózist, kiderül, hogy a 23 esztendős játékos felépülése mennyi időt vesz majd igénybe.

Waldschmidt szombaton harmadik alkalommal lépett pályára a német nemzeti csapatban, de becserélése után néhány perccel ütközött a fehérorosz kapussal.

„Nagyon sajnálom, mert amikor beállt, látszott rajta, hogy meg akarja mutatni a valós tudását” – nyilatkozta Joachim Löw, a nationalelf szövetségi kapitánya, aki hozzátette, a válogatott minden tagját negatívan érintette, hogy a csatár az ütközés során ennyi sérülést szenvedett el.

A németek szombaton biztosították a részvételüket a jövő évi Európa-bajnokságon, és utolsó selejtezőjüket kedden vívják Frankfurtban az északírek ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik