Brazília: ünnepelt a labdaszedő, egy játékos megverte – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.19. 20:46
Brazíliában, a Mato Grosso do Sul állami első osztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában botrányban fulladt a Comercial–Operário FC derbi (1–0), mivel a második félidő hosszabbításának legvégén a vendégek egyik játékosa, Jeferson Reis megtámadta az egyik labdaszedőt.

A labdaszedő állítólag a pálya szélén ünnepelte a hazaiak gólját, ez pedig nem nyerte el Jeferson tetszését, így rátámadt, és alaposan megverte.

Az eset után elszabadultak az indulatok a pályán, ahol egy kisebb tömegverekedés alakult ki a játékosok és a szakmai stáb egyes tagjainak részvételével. A rendet a stadionban tartózkodó katonáknak kellett helyreállítaniuk, majd a játékvezető néhány piros lapot is kiosztott…

A Globe beszámolója szerint a katonai rendőrség csak a vendégcsapat masszőrét vitte be az őrsre, mivel Jeferson a történtek után szinte azonnal elhagyta a stadiont. A labdaszedőnek eltörött az orra, ezért a mérkőzés után feljelentette a támadóját a rendőrségen.

Az R7 nevű portál hétfőn közölt újabb fejleményeket az ügyben, eszerint az Operário elnöke hivatalos sajtótájékoztatót tartott, melyen bejelentette, a klub vezetősége felbontotta a verekedést kezdeményező Jeferson szerződését.

Vasárnap egy másik meccs is botrányba fulladt Brazíliában, a Vitória–Bahia bajnokin kilenc piros lapot kellett kiosztania a játékvezetőnek egy tömegverekedés után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik