Brazília: Pelé gratulált, majd „feladatot” adott Neymarnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.19. 20:56
Neymar, a Paris Saint-Germain labdarúgója az elmúlt hét napban kétszer is pályára lépett a brazil nemzeti csapatban, így a válogatottságok számát tekintve lehagyta a legendás Pelét, aki ehhez a Twitteren gratulált neki.

„Gratulálok az újabb válogatott fellépésekhez, ezzel túlszárnyaltad az én kilencvenkettőmet. Most a gólrekordomat döntsd meg! Brazíliának szüksége van rád!” – üzent Pelé a PSG sztárjának. „Gratulálok az újabb válogatott fellépésekhez, ezzel túlszárnyaltad az én kilencvenkettőmet. Most a gólrekordomat döntsd meg! Brazíliának szüksége van rád!” – üzent Pelé a PSG sztárjának.

„Mindent megteszek, hogy így legyen” – válaszolt Neymar a legendának.

Neymar a Szaúd-Arábia, majd az Argentína elleni felkészülési mérkőzést is végigjátszotta, így már 94 válogatottsága van – 26 évesen máris kettővel több, mint Pelének összesen (a listát egyébként Cafu vezeti 142 szerepléssel).

Az örök-góllövőlistán Neymar 59 góllal a harmadik helyen áll a 62 gólos Ronaldo és a 77 góllal a rangsort vezető Pelé mögött.

Pelé on Twitter

Congratulations, @neymarjr, on your caps this week. You surpassed my 92. Now go and get my goals record too - Brazil needs you! // Parabéns, Neymar, por superar meu número de jogos pela Seleção. Supere meu recorde de gols também. O Brasil precisa de você! https://t.co/wEmWBI7WPO



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik