BL: Tévez elárulta, mi az igazi különbség CR és Messi között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.12. 15:07
Az argentin bajnokságban szereplő Boca Juniors labdarúgócsapatát erősítő Carlos Tévez kifejtette, hogy szerinte mi az egyetlen igazi különbség a jelenleg a Juventusban játszó Cristiano Ronaldo és a Barcelona klasszisa, Lionel Messi között.

Tévez a Manchester Unitedben két évig együtt játszott Cristiano Ronaldóval, az argentin válogatottban pedig Lionel Messi csapattársa volt, így mindkét klasszist jól ismerheti.

„Messit sohasem láttam az edzőteremben, sem igazán keményen edzeni. Minden természetes volt számára, egyedül a tizenegyeseket gyakorolta jobban. Ezzel szemben Cristiano minden tréning után elment a konditerembe erősíteni. Megszállott volt, hogy ő legyen a legjobb – mondta az ESPN kamerái előtt Carlos Tévez.Mindig nagyon korán érkezett edzésre. Ha a tréning reggel 9-kor kezdődött, én odamentem 8-ra, és láttam, hogy ő már gyakorol. Ha odamentem 7.30-ra, szintén. Elkezdtem kérdezni magamtól, hogy hogyan tudnék megszabadulni ettől a fickótól. A következő edzésre már reggel 6-ra megérkeztem és ő, igaz, álmosan, de akkor is már ott volt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik