BL: Szoboszlai csapattársa lett a forduló játékosa

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.09.21. 09:49
null
Haaland lett a BL-forduló legjobbja az UEFA-nál (Fotó: AFP)
Remek időszakot tudhat a háta mögött a Red Bull Salzburg norvég támadója, Erling Haaland. A 19 éves csatár mesterhármast szerzett az első salzburgi Bajnokok Ligája-meccsén, összességében pedig kilenc tétmérkőzésen már 17 találatnál jár a 2019–2020-as idényben. Haalandot most az UEFA-nál választották meg az első BL-forduló legjobb játékosának.

 

Szoboszlai Dominik klubtársa a legjobb négy között a barcelonai Marc-André ter Stegent, a párizsi Ángel Di Maríát, valamint a zágrábi, szintén mesterhármast szerző Mislav Orsicot előzte meg a közönségszavazáson.


A futballista több európai élcsapat figyelmét is felkeltette teljesítményével, korábban már beszámoltunk a Manchester United és a Barcelona érdeklődéséről, azóta pedig a német sajtóban megjelentek szerint a Borussia Dortmund is bejelentkezett Haalandért.

A norvég támadót 2019 januárjában 5 millió euróért cserébe szerződtette a Moldétól a Red Bull Salzburg. Azóta már a német Transfermarkt szerint legalább 12 milliót ér, de vélhetően ennyiért sem adná el őt az osztrák csapat.

Haalandról még a Genknek lőtt triplája előtt írtunk portrét, a norvég csatárreménység történetét IDE KATTINTVA olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik