Benfica: bekötött szemmel üzent a játékos a támadás után – kép

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.06. 15:11
null
Andrija Zsivkovics az egyik megsebesített játékos (Fotó: AFP)
Üzent a szurkolóknak Andrija Zsivkovics, a Benfica szerb futballistája. A lisszaboni klub játékosa azután került kórházba, hogy a szurkolók megtámadták a csapat buszát.

 

Mint beszámoltunk róla, a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában óriási meglepetésre a Benfica 0–0-s döntetlent játszott a jóval esélytelenebbnek tartott Tondelával.

A lisszaboniak így is feljöttek a tabella élére, ám a rajongók egy része annyira elégedetlen volt a döntetlennel, hogy kövekkel dobálta meg a csapatbuszt – Zsivkovicson és Julian Weiglön kívül a vezetőedző, Bruno Lage is megsérült. Utóbb kiderült, hogy az ultrák nem érték be ennyivel: Lage mellett két másik játékos, Pizzi és Rafa Silva házát is megrongálták.

„Szeretnénk tájékoztatni mindenkit arról, hogy mind a ketten jól vagyunk. Sajnos ezt a viselkedést nem tudjuk elfogadni. Mindazonáltal szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a továbbiakban is a Benficáért harcolunk, és mindent beleadunk. Köszönjük a rengeteg jókívánságot és a támogatást!”
– írta Zsivkovics az Instagramon.

„Jól vagyunk! Tudjuk, hogy a Benfica valódi szurkolói nem ilyenek” – írta Weigl szintén a közösségi oldalon.

null

null

null

null





Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik