Benfica: a Real és a PSG verseng Renato Sanches unokaöccséért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.30. 10:22
null
Jair Tavares eladásán hamarosan milliókat kereshet a Benfica? (Fotó: slbenfica.pt)
Portugál lapértesülés szerint a Real Madrid és a Paris Saint-Germain érdeklődését is felkeltette Jair Tavares, a Benfica 16 éves labdarúgója.

 

 

A Benfica U17-es együttese jelenleg Katarban szerepel egy tornán, amelyen többek között a Real Madrid, az AC Milan, a PSG és a Tottenham korosztályos együttese is részt vesz. Az O Jogo információi szerint a Real Madrid és a Paris Saint-Germain megfigyelőinek szeme is megakadt Jair Tavaresen, a Benfica 2001-ben született növendékén.

Úgy tudni, a madridi és a párizsi klub egyaránt érdeklődött a Benfica illetékeseinél a februárban 17. életévét betöltő futballista iránt, akinek unokatestvére nem mellesleg a Bayern Münchentől kölcsönben a Swansea Citynél szereplő Renato Sanches. Mint ismert, a 20 éves Európa-bajnok portugált 2016-ban a Benfica 35 millió euróért adta el a bajoroknak a franciaországi Eb után.

Tavarest tavaly nyáron a Juventus is megkörnyékezte, emiatt a Benfica 2020-ig meghosszabbította a szerződését, és 30 millió eurós kivásárlási árat rögzített az új megállapodásban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik