Bellerín és a hüvelyesek, Hazard és a jégvarázs, Kapás Boglárka ütős képei

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.04.30. 20:57
Bár a Bundesliga, a Premier League és a Serie A már konkrét tervekkel rendelkezik a folytatást illetően, több bajnokságot már lefújtak, illetve gyakorlatilag a teljes sportvilág megállt a koronavírus-járvány miatt. Ennek apropóján most összeszedtük az elmúlt évekből a kedvenc cikkcímeinket, képaláírásunkat, videóinkat.

WAWRINKA ÉS A LEICESTER CITY

Míg napjainkban minden a koronavírusról szól, 2016 májusának elején kis túlzással csak a Leicester City volt a középpontban. A Premier League-ben csodásan menetelő és bajnoki címet szerző kiscsapatról folyamatosan jöttek az újabb és újabb érdekességek, statisztikák, elemzések, elismerések, persze ez teljesen természetes egy ilyen kivételes idényt követően. Tréfás kedvű kollégánk viszont egészen más oldalról közelítette meg a nagy felhajtást, kicsit görbe tükröt tartva az egésznek: Stan Wawrinka Nick Kyrgiostól elszenvedett vereségének címe pont azt ígéri, amit később kapunk – az ausztrálnak semmi köze a Leicester Cityhez.WAWRINKA ÉS A LEICESTER CITY

Míg napjainkban minden a koronavírusról szól, 2016 májusának elején kis túlzással csak a Leicester City volt a középpontban. A Premier League-ben csodásan menetelő és bajnoki címet szerző kiscsapatról folyamatosan jöttek az újabb és újabb érdekességek, statisztikák, elemzések, elismerések, persze ez teljesen természetes egy ilyen kivételes idényt követően. Tréfás kedvű kollégánk viszont egészen más oldalról közelítette meg a nagy felhajtást, kicsit görbe tükröt tartva az egésznek: Stan Wawrinka Nick Kyrgiostól elszenvedett vereségének címe pont azt ígéri, amit később kapunk – az ausztrálnak semmi köze a Leicester Cityhez.

Kyrgiosnak nincs köze a Leicester Cityhez (Fotó: AFP)
Kyrgiosnak nincs köze a Leicester Cityhez (Fotó: AFP)



EDEN HAZARD ÉS A JÉGVARÁZS


A belga válogatottnak a 2014-es világbajnokságon még nem jött össze az áttörés, az argentinok elleni szereplését követően nagyjából mindenhol lehúzták Eden Hazard teljesítményét. Ez annyira rosszul érintette a most már a Real Madridot erősítő szélsőt, hogy megkereste a Google fejeseit, hogy szeretné, ha ezeket a cikkeket leszednék az internetről. Kollégám tanácsa azóta is előjön időről időre a lehetetlen vállalkozásoknál: Eden, engedd el!



KAPÁS BOGLÁRKA ÜTŐS KÉPEI


Vissza a címekhez! A férfiszíveket erőteljesen megdobogtató Kapás Boglárka a MAFC Újbuda Rangers meghívásának eleget téve kipróbálta anno a baseballt, ami kifejezetten tetszett neki. Hogy világbajnokunk úszókarrierje lezárása után valóban próbálkozik-e még ezzel a sportággal, az a jövő zenéje, viszont szó szerint ütős képeit szívesen vették olvasóink.

Kapás Boglárka, az ütős szépség
Kapás Boglárka, az ütős szépség



AZ ARSENAL VÉDŐJE A HÜVELYESEKRE ESKÜSZIK

Héctor Bellerín a 2017–2018-as szezon elején tisztítókúrába fogott, ám a néhány hetesre tervezett „procedúra” gyökeres életmódváltást eredményezett. Az Arsenal spanyol labdarúgója vegetáriánus életmódra váltott, az új diéta legáldásosabb hatásaként a gyorsabb regenerálódást említette.

„Ha az ember a fehérjékre gondol, mindig a csirke, a steak és egyéb ilyen ételek jutnak az eszébe, pedig a hüvelyesek és társaik legalább annyi fehérjét tartalmaznak”– fogalmazott Bellerín.

Olvasóink közül többen is gyorsan jelezték, ők is a hüvelyesekre esküsznek…

Arsenal: a védő a szezon eleje óta a hüvelyesekre esküszik - NSO

Héctor Bellerín a 2017-2018-as szezon elején tisztítókúrába fogott, ám a néhány hetesre tervezett „procedúra" gyökeres életmódváltást eredményezett. Az Arsenal spanyol labdarúgója már több mint hat hónapja vegetáriánus


VICCELSZ, BOLONDOZOL?

Kellemes táptalaj a tréfákhoz április elseje, amikor mindenki mindent kicsit óvatosabban kezel, mint az év többi napján. Van, ami viszont még akkor is félrevezető lehet, ha azért kellően képben vagyunk a hírekkel, vagy még jelezve is vagyon, milyen napot írunk.

A kategóriakedvencTorghelle Sándor wolfsburgi szerződése,a két évvel korábbi német bajnokhoz a Championship Managerben igazolta át kollégánk a nagy harcos magyar csatárt.

Torghelle Sándor és a Championship Manager
Torghelle Sándor és a Championship Manager



Van, amikor az élet segíti ki az újságírót, hiszen április elsején egyszerre vált klubotCristiano, Roni és Zlatanis – igaz, nem Cristiano Ronaldóról, a brazil Fenoménról és Ibrahimovicról van szól, de speciel Zlatan Azinovic is bosnyák felmenőkkel bíró svéd játékos, akinek van Malmö-vonatkozása…

Mourinho váltja nyáron a kispadon Zidane-t? A Real Madrid edzőjeként szenzációsan kezdőZinédine Zidanealatt 2018 áprilisában kissé inogni látszott a kispad, de az újabb, sorozatban harmadik BL-győzelem eloszlatta a maradék kételyt is. Más kérdés, hogy ezt követően magától döntött a távozás mellett… De nem, a vicceskedés második fele legalább nem jött össze, így tényszerűleg helyes volt „cikkünk” tartalma.

Nem Mourinho váltotta végül Zidane-t a Real Madrid kispadján (Fotó: AFP)
Nem Mourinho váltotta végül Zidane-t a Real Madrid kispadján (Fotó: AFP)

FURY FAZON

Február végén Tyson Fury lett a profi ökölvívás nehézsúlyú világbajnoka,hihetetlen életpályájáról itt olvashat portrét.A Deontay Wilder elleni siker előtt nem sokkal viszont épp pankrátornak állt, fura külsejű ellenfele pedig tálcán kínálta a képaláírást.

Mind a két fazon fura, de csak az egyik (jobbra) Fury (Fotó: WWE)
Mind a két fazon fura, de csak az egyik (jobbra) Fury (Fotó: WWE)



BACSKAI-VÁLOGATÁS


Ha afárasztószóviccek nagymesterét keressük, bátran ajánljuk Bacskai János kollégánkat, akipihent agyával, kreativitásával jobbnál jobb címekkel rukkol elő nemzetközi focis anyagaival kapcsolatban. A teljesség igénye nélkül, íme néhány:

Real Madrid: megérkezett Hamburgból a várva Vaart irányító
Barca: most már tényleg „quiquerülhetetlen” pár transzfer?
Real Madrid: Lassan a Diarra a leggyakoribb név a csapatban
Paris Saint-Germain: a Ball Street farkasa

Na, mi újság, Wenger úr?Ne is kérdezze: klasszist vettem!:„Ha nem is kikövezett úton, de csak eljutott egy igazi mai klasszishoz Wenger – mondhatni, nem vezetett kényelMes út Özilhez.”

Lassana Diarra átigazolása is megihlette kollégánkat (Fotó: Reuters)
Lassana Diarra átigazolása is megihlette kollégánkat (Fotó: Reuters)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik