Belgium: megvan a Genk új vezetőedzője – nem Storck az

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.05. 11:38
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Genk a hivatalos honlapján adott hírt róla, hogy Felice Mazzu lett az együttes új vezetőedzője.

Bernd Storck, miután 2017 októberében távozott a magyar válogatott kispadjáról, csaknem egy évig nem vállalt munkát, majd tavaly szeptemberben a bajnokságot pocsékul indító, akkor a belga élvonal utolsó helyén álló Mouscron edzője lett, a gárdát aztán sikeresen az élvonalban tartotta.

Az 56 éves német szakember néhány hete bejelentette, nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését a klubnál, s azóta több csapattal is összeboronálták már – eleinte lehetett olvasni a belga FC Bruges-ről, valamint a Genkről is.

Ám a két említett klubot biztosan kihúzhatjuk a listáról, ugyanis míg előbbi Philippe Clement mellett döntött, addig a Genk arról adott hírt, hogy a jövőben Felice Mazzu látja el a gárda vezetőedzői tevékenységeit.

Storck ügynöke korábban megerősítette, hogy a Genk élénken érdeklődött a tréner iránt, a jelek szerint azonban nem sikerült megállapodniuk a feleknek, Bernd Storck számára így folytatódik az „álláskeresés”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik