Belgium: ha Standard-Zulte Waregem, akkor balhé Stijn Meert körül

Vágólapra másolva!
2010.07.30. 22:41
A várakozásoknak megfelelően feszült összecsapás kerekedett a Standard Liege és a Zulte Waregem között a belga labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es idényének péntek esti rajtján. A kiállítással tarkított meccs 1–1-re végződött.

A két csapat párharca a 2006-os kupaelődöntő óta feszültséggel teli. Akkor a Zulte nyert Liege-ben, ám a felek leginkább arra emlékeznek, hogy a vendégek játékosa, Stijn Meert összeakaszkodott a Standardot erősítő Sergio Conceicaóval, és a kiállított portugál a játékvezető arcába vágta a mezét.

Nos, a Liege-ben közellenségnek tekintett Meert ismét főszereplővé vált: a 62. percben ezúttal őt állították ki, miután megkapta a második sárga lapját. A liege-iek (Sergio Conceicaóval, mint pályaedzővel a kispadon) nem tudtak maradéktalanul élni az emberelőny kínálta lehetőséggel, hiszen Steven Defour révén csak az egyenlítő gólt tudták megszerezni – a 88. percben...

Az Anderlecht (Juhász Roland) szombaton, a Genk (Köteles László, Tóth Balázs, Tőzsér Dániel) vasárnap rugaszkodik neki a bajnokságnak.

BELGIUM, JUPILER PROE LEAGUE 
1. FORDULÓ
Standard Liege–Zulte Waregem 1–1
A többi mérkőzést szombaton és vasárnap játsszák.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik