Barca: újabb játékosokat áldozhatnak be Neymar visszaszerzéséért

Börzöli BernadettBörzöli Bernadett
Vágólapra másolva!
2019.08.14. 09:47
null
Még mindig nem sikerült megegyeznie a PSG-nek és az FC Barcelonának Neymar ügyében (Fotó: AFP)
Továbbra sem sikerül megegyeznie a Paris Saint-Germainnek és az FC Barcelonának Neymar átigazolásáról. Külföldi sajtóértesülések szerint nemcsak a pénzösszegről, hanem a mellé adott játékosok számáról és kilétéről is tovább folyik az egyeztetés.

 

Továbbra is egyre biztosabbnak tűnik, hogy Neymar távozik a PSG-től. Korábbi klubja, az FC Barcelona már tett egy ajánlatot a brazil csatár visszaszerzésére, de a Philippe Coutinho játékjogának átadását is tartalmazó ajánlatot a PSG-nél elutasították. Későbbi hírek szerint a katalánok Samuel Umtitit, Ousmane Dembélét és Ivan Rakiticet is beáldoznák Neymarért.

Már korábban is szó volt róla, hogy Párizsban legalább annyit szeretnének kapni a brazil csatárért, amennyit költöttek az átigazolására, ám a legfrissebb hírek szerint most az a cél, hogy jelentősen keressenek az üzleten. Ennek érdekében – a Daily Mail információi szerint –100 millió eurót, valamint Coutinhót, Rakiticet és Nélson Semedót is kérik a Barcától.

Az ESPN viszont arról számolt be, hogy az említett három játékosból a katalánok csak Coutinhót és Rakiticet, illetve 80 millió eurót ígérnek a PSG-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik