Ausztria: újra edzésbe állt a Red Bull Salzburg – kép

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.21. 15:31
null
Szoboszlaiék a hatósági előírásokat betartva, kis csoportokban készülnek a bajnokság folytatására (Fotó: redbullsalzburg.at)
Az osztrák Red Bull Salzburg labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy kedden tíz órakor, a hatóságok előírta egészségügyi ajánlásokat és óvintézkedéseket betartva ismét edzésbe állt. A magyar válogatott Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató klub kis csoportokban állt újra munkába.

A Red Bull Salzburg beszámolója szerint a játékosok külön csoportokban öltöztek, és külön pályákon edzettek. A szociális távolságtartást szem előtt tartva az egyes csoportok hat játékosból és egy edzőből álltak.

Szoboszlai Dominikékra kedd délután újabb edzés várt, ekkor már csak 3-4 fős csoportokban mozogtak. A beszámoló szerint mindegyik csoportban helyet kapott egy kapus, illetve támadók és védők vegyesen.

Akárcsak a téli edzőtáborban, a 18 éves Nicolas Seiwald ezúttal is a felnőttcsapattal együtt készülhetett, míg Mo Camara azért nem állt edzésbe, mivel Maliról jelenleg még nem tud visszajutni Ausztriába.

Mint arról már beszámoltunk, a március 8. óta szünetelő osztrák Bundesliga küzdelmei sajtóértesülések szerint májusban folytatódhatnak. Az idény egyelőre nézők nélkül indulna újra, és a liga felel majd azért, hogy valamennyi játékos koronavírusteszten essen át a mérkőzések kezdete előtt 48 órával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik