Ausztrália: Bolt sokkal többet kér, mint amennyit adna a klub

Vágólapra másolva!
2018.10.22. 15:46
Mint arról nemrég írtunk, az ausztrál élvonalbeli Central Coast Mariners szerződést ajánlott a világklasszis sprinterből futballistává váló Usain Boltnak. Igen ám, de a klub és a játékos érdekei nem feltétlenül egyeznek…

Az ESPN értesülései szerint jelentős az eltérés a játékos igényei és a klub ajánlata között: a jamaicai sprinter-futballista évi hárommillió dollárt várt szolgálataiért cserébe, miközben a klub ugyanezen időszakra százötvenezret ajánlott.

Az ausztrál liga főnöke, Greg O’Rourke is nyilatkozott az ügyben.

„A Central Coast Marinerstől úgy tudom, benyújtották ajánlatukat Usain Bolt menedzsmentjének. Az ajánlat sokkal-sokkal alacsonyabb, mint amit Bolt és csapata eredetileg kért.” ESPN értesülései szerint jelentős az eltérés a játékos igényei és a klub ajánlata között: a jamaicai sprinter-futballista évi hárommillió dollárt várt szolgálataiért cserébe, miközben a klub ugyanezen időszakra százötvenezret ajánlott.

Az ausztrál liga főnöke, Greg O’Rourke is nyilatkozott az ügyben.

„A Central Coast Marinerstől úgy tudom, benyújtották ajánlatukat Usain Bolt menedzsmentjének. Az ajánlat sokkal-sokkal alacsonyabb, mint amit Bolt és csapata eredetileg kért.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik