Átigazolások: fiatal chilei a Chelsea-nél, Vágner Love Kínában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 12:49
A Chelsea ötéves szerződést kötött Cristian Cuevasszal, a törökországi U20-as világbajnokságon a negyeddöntőig menetelő chilei válogatott balszélsőjével. A 18 éves játékos a hazája bajnokságát a 4. helyen záró O’Higginstől érkezik Londonba, ahol balhátvédként is számítanak rá. További rövid hírek: Júlio Baptista elhagyta Málagát, Vágner Love Kínába szerződött, Olaszországban a Lazio Lucas Bigliával, a Verona Jacopo Salával erősített.

Újabb nagy név távozott a súlyos anyagi problémákkal küszködő Málagától: a 31 éves brazil Júlio Baptista felbontotta szerződését, és előrehaladott tárgyalásokat folytat a Cruzeiróval, minden bizonnyal hazájában folytatja.

Elhagyta a CSZKA Moszkvát Vágner Love, a 2004–2005-ös idényben UEFA-kupát nyerő csapat vezéregyénisége, a 29 éves csatár a kínai Sangdong Lunengben folytatja karrierjét. A játékosért fizetett összeg, illetve a szerződés időtartama nem ismert.

Az olasz Lazio argentin légióssal erősített, a 27 éves Lucas Biglia hétmillió euró ellenében szerződött az Anderlechttől az olasz fővárosba. A Laziónál ötéves szerződést írt alá.

A Serie A-újonc Verona Angliát és Németországot is megjáró U21-es olasz válogatott középpályással erősített: Jacopo Sala 2007-ben 15 évesen hagyta el az Atalantát, és szerződött a Chelsea akadémiájára, de nem ragadt Londonban, hanem 2011-ben Hamburgba költözött, ahol az elmúlt két idényben 23 alkalommal szerepelt az első csapatban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik