Átigazolások: a HSV Nápolyból, Kalmárék Firenzéből erősítettek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.03. 17:55
A Hamburgban folytatja pályafutását Valon Behrami, a Napoli középpályása, aki hároméves szerződést kötött a Stieber Zoltánt foglalkoztató német klubbal. A svájci válogatott futballista vételárát nem hozták nyilvánosságra a felek.

A Newcastle United kölcsönben megszerezte a Sahtar Doneck csatárát, Facundo Ferreyrát. A korosztályos válogatott argentin támadó egyike volt azon öt dél-amerikai labdarúgónak, aki az ukrán válság miatt július 20-án úgy döntött, nem utazik többé Ukrajnába. A futballista azóta visszatért csapatához, de a Newcastle egy idényre kölcsönvette, sőt 6.4 millió fontért opciós joga van a végleges megvásárlására.Newcastle United kölcsönben megszerezte a Sahtar Doneck csatárát, Facundo Ferreyrát. A korosztályos válogatott argentin támadó egyike volt azon öt dél-amerikai labdarúgónak, aki az ukrán válság miatt július 20-án úgy döntött, nem utazik többé Ukrajnába. A futballista azóta visszatért csapatához, de a Newcastle egy idényre kölcsönvette, sőt 6.4 millió fontért opciós joga van a végleges megvásárlására.

A Kalmár Zsoltot soraiban tudó RB Leipzig 2017-ig szóló megállapodást kötött a Fiorentinában kiegészítő embernek számító Marvin Compperrel, akit Ante Rebic is követ a lipcsei együtteshez, de a horvát támadó csak kölcsönbe kerül Németországba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik