Argentína: már nem Maradona a kapitány - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2010.07.27. 12:06
Sajtóhírek szerint már nem Diego Maradona az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az információk szerint a szakember azért távozott, mert a szövetség elnöke változásokat akart az edzői stábban. A hivatalos bejelentés egyelőre várat magára.

„Nagyon szeretném folytatni a munkát" – mondta Maradona azelőtt, hogy találkozott volna az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) elnökével, Julio Grondonával.

Az „isteni" Diego ugyanakkor kijelentette, csak akkor hajlandó továbbra is irányítani az albicelestét, ha békén hagyják a stábját. „Ha Grondona bármelyik segítőmet el akarja küldeni, távozom" – szólt az egyértelmű üzenet.

Az Olé című argentin sportportál úgy tudja, a személyes megbeszélésen Grondona elmondta, a teljes stábot ki akarja cserélni, csak Maradona maradhatott volna a kapitányi székben.

Erre a korábbi klasszis futballista felállt, és szó nélkül távozott – majd órákkal később megjelent az argentin elnökasszony, Cristina Fernández rezidenciáján, és szűkszavúan kijelentette: „Kirúgtak."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik