Argentína: Hernán Crespo lett a Defensa y Justicia edzője

Vágólapra másolva!
2020.01.26. 09:12
null
Crespo lett a Defensa vezetőedzője (Fotó: Clarín)
Hivatalos Twitter-csatornáján közölte az argentin élvonalban szereplő Defensa y Justicia, hogy a mai naptól Hernán Crespo látja el a vezetőedzői feladatokat a csapatnál. A korábbi kiváló támadó az előző idény ezüstérmesénél Mariano Sosót váltja a kispadon, akivel a Buenos Aires-iek a csalódást keltő 16. helyen állnak.

 

Korántsem biztos azonban, hogy Crespo jelenti majd a megoldást a „sólymok” gondjaira, miután eddigi edzői eredményei nem állnak egyenes arányban a játékosként a pályán mutatott teljesítményével.

Crespo eddig a másodosztályú Modena és az argentin élvonalbeli Banfield felnőtt csapatainál dirigált a kispadon. A Serie B-ben a 2015–2016-os idényben dolgozott, s 35 mérkőzésből irányításával 11 győzelem mellett öt döntetlent tudott felmutatni a gárda, a maradék 19-en vereséget szenvedett, s 9 hónapot követően menesztették.

A Banfieldnál ennél is gyengébb győzelmi mutatót tudott összehozni: 16 meccsen irányított, amelyből mindössze hármat nyert meg, s hat döntetlen mellett hét alkalommal kikapott csapata.

Arról, hogy a Defensa y Justicia milyen feltételekkel szerződtette Crespót, egyelőre nincs információ.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik