Argentína: A futballisták tudnak fizetés nélkül élni! – Tévez

Vágólapra másolva!
2020.04.03. 12:10
Carlos Tévez, a Boca Juniors argentin válogatott futballistája szerint az lenne a minimum, amit a profi játékosok megtehetnek a jelenlegi helyzetben, hogy felajánlják a teljes fizetésüket jótékony célra.

„A profi labdarúgók gond nélkül élnek fél évig vagy egy évig fizetés nélkül. Azok miatt aggódom, akik már reggel hatkor munkába indulnak, és este hétre érnek csak haza, hogy így ételt tudjanak tenni az asztalra. Itt az idő, hogy mi, futballisták tegyünk végre az emberekért” – idézi a beinsports.com az America TV-nek nyilatkozó Tévezt. „A profi labdarúgók gond nélkül élnek fél évig vagy egy évig fizetés nélkül. Azok miatt aggódom, akik már reggel hatkor munkába indulnak, és este hétre érnek csak haza, hogy így ételt tudjanak tenni az asztalra. Itt az idő, hogy mi, futballisták tegyünk végre az emberekért” – idézi a beinsports.com az America TV-nek nyilatkozó Tévezt.

„Ideje, hogy végre a csapatok vezetősége is rájöjjön, mi a labdarúgás világában olyan helyzetben vagyunk, hogy segítenünk kell másokon. Mi történne például, ha a reggeli edzések helyett inkább az lenne kötelező, hogy segítsünk valahogy az embereknek? Lehet videókat csinálni, meg okosakat mondani, de az igazi segítség az, ha kimegyünk az utcára, és azokat támogatjuk, akik tényleg rászorulnak!” – tette hozzá az argentin támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik