Aranylabda: a fogadóirodák szerint így áll most a sorrend

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.25. 13:12
Mohamed Szalah elképesztő teljesítménye az angol bajnokságban és a Bajnokok Ligájában felvetette a kérdést: megnyerheti-e a Liverpool egyiptomi csillaga az Aranylabdát Cristiano Ronaldo és Lionel Messi előtt? Az angol fogadóirodák szerint így áll most a helyzet!

A legnépszerűbb angol fogadóportáloknál úgy vélik, továbbra is Cristiano Ronaldo a legesélyesebb az Aranylabda begyűjtésére: a Real Madrid portugál klasszisának győzelmét átlagosan csupán 1.5-szeres szorzóval adják.Cristiano Ronaldo a legesélyesebb az Aranylabda begyűjtésére: a Real Madrid portugál klasszisának győzelmét átlagosan csupán 1.5-szeres szorzóval adják.

Érdekesség azonban, hogy szinte mindenhol feljött az esélyességi rangsorban a második helyre Mohamed Szalah. Arra, hogy az egyiptomi nyeri el a díjat, már csak 2.5-szeres az odds.

A fogadóirodáknál egyelőre Cristiano Ronaldo a befutó!
A fogadóirodáknál egyelőre Cristiano Ronaldo a befutó!

A harmadik helyen Lionel Messi található, a Barcelona ikonjának győzelmével megháromszorozhatjuk a pénzünket.

A három, bombaformában futballozó játékos mögött még Kevin De Bruyne, Neymar, Antoine Griezmann, Harry Kane, Luis Suárez, David de Gea és Eden Hazard fért be az angol fogadóirodáknál a legjobb tízbe.

Egy biztos: a Bajnokok Ligája döntője és a világbajnokság még könnyedén felboríthatja a „papírformát”!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik