Álomcsapat: Oblak a kapuban, Hazard középen, elöl az MSN

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.07. 11:38
A Barcelona teljes támadósora (az MSN, azaz Lionel Messi, Luis Suárez és Neymar) bekerült az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – által havonta összeállított álomcsapat áprilisi tizenegyébe.

A tizennégy lapból tizenegynél bekerült Messi és Suárez a támadósorba, de a nyolc szavazatot begyűjtő Neymar is befért a csapatba. Szintén nyolc voksot kapott Jan Oblak, az Atlético Madrid kapusa, valamint elegendő szavazat jutott a „matracosoktól” Antoine Griezmann-nak is.Messi és Suárez a támadósorba, de a nyolc szavazatot begyűjtő Neymar is befért a csapatba. Szintén nyolc voksot kapott Jan Oblak, az Atlético Madrid kapusa, valamint elegendő szavazat jutott a „matracosoktól” Antoine Griezmann-nak is.

Meggyőzte a szakértőket a több poszton is bevetett Sergio Ramos teljesítménye, valamint a megbízható Braniszlav Ivanovics, Leonardo Bonucci, Jérome Boateng hármasé (a szavazás még a szerdai mérkőzés előtt volt…).

A középpályára magabiztosan került be Eden Hazard, de helyet kapott ott Thiago Alcántara és Antoine Griezmann is.

AZ ESM ÁPRILISI ÁLOMCSAPATA (4–3–3)
Jan Oblak (Atlético Madrid, 8 szavazat) – Sergio Ramos (Real Madrid, 7) Leonardo Bonucci (Juventus, 6), Jérome Boateng (Bayern München, 5), Braniszlav Ivanovics (Chelsea, 4) – Eden Hazard (Chelsea, 8), Thiago Alcántara (Bayern München, 6), Antoine Griezmann (Atlético Madrid, 5 ) – Luis Suárez (Barcelona, 11). Lionel Messi (Barcelona, 11) Neymar (Barcelona, 8)

A 2014–2015-ÖS IDÉNY VOKSOLÁSAI
SZEPTEMBER
OKTÓBER
DECEMBER

JANUÁR
FEBRUÁR
MÁRCIUS

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik