Ajax: Tadics végigsírta az éjszakát a Tottenham elleni BL-kiesés után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.24. 18:15
Az Ajax labdarúgócsapatának szerb támadója, Dusan Tadics a Voetbalzone-nak adott interjújában elmondta, a Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-kiesést követően végigsírta az egész éjszakát.

Amikor csalódott vagyok, szeretek sírni, átadom magam az érzéseimnek, hogy kilábaljak a problémából. A Tottenham elleni mérkőzés után hazamentem, ledőltem a kanapémra, bekapcsoltam egy kis szerb zenét, majd utána ágyba mentem. Komolyan mondom, hogy összesen talán egy órát nem sírtam aznap éjjel. Aztán másnap megláttam a gyermekeimet, és az is segített túllépni” – nyilatkozta Dusan Tadics.Amikor csalódott vagyok, szeretek sírni, átadom magam az érzéseimnek, hogy kilábaljak a problémából. A Tottenham elleni mérkőzés után hazamentem, ledőltem a kanapémra, bekapcsoltam egy kis szerb zenét, majd utána ágyba mentem. Komolyan mondom, hogy összesen talán egy órát nem sírtam aznap éjjel. Aztán másnap megláttam a gyermekeimet, és az is segített túllépni” – nyilatkozta Dusan Tadics.

A 30 éves támadó 15 millió euróért érkezett az amszterdamiakhoz 2018 nyarán a Southamptontól, és enyhén szólva is beváltotta a hozzá fűzött reményeket: 56 tétmérkőzésen 38 gólt és 24 gólpasszt jegyzett, s kulcsszerepe volt abban, hogy az elődöntőig menetelt az Ajax a Bajnokok Ligájában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik