Ajax: a Dortmund képviselői már tárgyaltak Eriksen ügynökével

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2013.05.13. 15:45
Christian Eriksen, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajax középpályása a De Telegraafnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a Borussia Dortmund képviselői már egyeztettek ügynökével, valamint az amszterdami vezetőkkel a klubváltását illetően.

A 21 esztendős dán válogatott játékos ebben a szezonban 33 holland bajnokin 10 gólt szerzett, és 17 gólpasszt jegyzett, így nem csoda, hogy „fél Európa” sorban áll érte, többek között a Bajnokok Ligája döntőjére készülő Borussia Dortmund is.

„Szívesen játszanék a Dortmundban. Azt gondolom, könnyen be tudnék illeszkedni a játékrendszerükbe, mert látványos támadófutballt játszanak – kezdte Eriksen. – A Bundesligát soha nem preferáltam, néhány évvel ezelőtt nem tudtam volna elképzelni, hogy ott játsszak, de most már igen. Egyre erősebb a német bajnokság, nem véletlen, hogy a két BL-döntős csapat is német.”

A 33-szoros dán válogatott játékos elismerte, hogy az amszterdami és a dortmundi klub képviselői már felvették egymással a kapcsolatot.

„Tudom, hogy a két csapat már felvette egymással a kapcsolatot, és mind a két klub vezetői beszéltek az ügynökömmel is. Minden klub ajánlatát meg fogom vizsgálni, és ezt követően fogok dönteni. Szeretném, ha a következő szezon elejéig eldőlne a sorsom, mindenkinek ez lenne a legjobb” – nyilatkozta Eriksen, akinek a Dortmundnál a távozó Mario Götze pótlása lenne a feladata.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek