Ajánló: megjelent a FourFourTwo magazin novemberi száma

Vágólapra másolva!
2017.10.12. 19:24
Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 92., avagy 2017. novemberi száma!

A címlapsztori ezúttal Zinédine Zidane-ról szól. A francia futballsztárból lett sikeredző sorra nyeri a nemzetközi trófeákat, de ha a szakma legtetejére akar feljutni, mindennél kegyetlenebbé kell válnia.
A címlapsztori ezúttal Zinédine Zidane-ról szól. A francia futballsztárból lett sikeredző sorra nyeri a nemzetközi trófeákat, de ha a szakma legtetejére akar feljutni, mindennél kegyetlenebbé kell válnia.

A népszerű, Kérdezd meg paccekba! című rovatban ezúttal Edwin van der Sartól kérdezhetnek az olvasók. Milyen ember Van Gaal? Miért fejelte meg Ariel Ortega? Vicces volt, ahogy Terry elcsúszott? Ezekre a kérdésekre is válaszol a legendás holland kapus.

Tomboló rajongók, tekintélyes pénzjutalom és izzadságtól csatakos törölközők: erről szól a profi FIFA-játékosok élete. Az e-sport úgy tűnik, felzárkózott az igazihoz, az újság szerkesztői elmentek hát a FIFA Interaktív Világbajnokságra.

A fékezhetetlen David Wagner volt Jürgen Klopp második csapatának vezetője, és a mester esküvői tanúja. A Huddersfield Townnal elért eredményével kilépett barátja árnyékából. Portré a különc edzőről.

Az ókori római nézőktől az interneten statisztikákkal dobálózó sznobokig rengeteg szurkolót láthattunk már a labdarúgás világában. Az FFT most bemutatja a különböző törzseket. Ön melyikbe tartozik?

Lehet könnyes szemű gyónás, trágár kirohanás vagy egyszerűen csak „tények” felsorolása, a menetrend szerinti sajtótájékoztatók továbbra is veszélyes terepet jelentenek a játékosoknak és menedzsereknek egyaránt. Minden, amit a sajtótájékoztatók műhelytitkairól tudni kell!

Amikor a Manchester City százmillió fontért akarta megvenni Kakát a Milantól, úgy tűnt, megkötötték az évszázad üzletét. Kaká elárulta, min csúszott el mégis a megállapodás.

Csillag Péter különleges kincsre lelt, és elutazott Kaposvárra, ahol a megye közismert sportvezetője, Szilvási József letett egy vaskos borítékot a kávézó asztalára. Barcs Sándor, a korábbi MLSZ- és megbízott UEFA-elnök szellemi hagyatéka és felbecsülhetetlen sporttörténeti értékű visszaemlékezése lapult benne.

A Döglött akták-sorozatban ezúttal felidézik azt az áldatlan állapotot a rendszerváltás hajnaláról, amikor egyszerre két szövetségi kapitánya volt a magyar válogatottnak: a menesztett Bicskei Bertalan még, a kinevezett Mészöly Kálmán már kapitány volt. Hónapokig tartott a pereskedés, miközben mindkét kapitány keretet hirdetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik