Címlapsztárunk: Gabriel Jesus. Mondták már róla, hogy a legjobb fiatal játékos Messi óta, hogy Ronaldo utóda a brazil válogatottban, hogy leendő világbajnok és aranylabdás. Vajon Gabriel Jesus tényleg olyan nagyon ígéretes futballista, mint amekkora felhajtás van körülötte? Derítsük ki!

Kérdezd meg pacekba! című rovatunkban ezúttal Dani Alves válaszolt az olvasók kérdéseire. Miért szeretett az Arsenal ellen játszani? Miért nem lett a Manchester City futballistája? Tudna még tehenet fejni? Ezekre a kérdésekre is választ ad a PSG brazil csillaga.

Álvaro Morata eközben Londont igyekszik meghódítani. A Chelsea új kilencesének bizony van oka a vidámságra. A spanyol csatár átigazolása mesterhúzás volt: a Stamford Bridge új ütőkártyája alig várja, hogy bizonyítsa, van élet Diego Costa után is.

Az angol futball a gólgyárosok újabb aranykora elé tekint, ennek apropóján felidézzük a Premier League-időszak legnagyobb csatárait. A végeredményt nem csupán a szerzett gólok száma, de eredményeik, a játékstílusuk és a hátrahagyott örökségük is meghatározta. Kapusok, reszkessetek!

Gumilaszti és pofára esések: avagy mi az első, ami eszetekbe jut a műfűről? Látni akartuk, hogyan vált be az angol ötödosztályban, angol kollégáink megnéztek egy Bromley–Maidstone meccset!

1967 nagy éve volt a magyar futballnak. Lakat T. Károly idézi fel, miért is.

Csillag Péter különleges kincsre lelt, és elutazott Kaposvárra, ahol a megye közismert sportvezetője, Szilvási József letett egy vaskos borítékot a kávézó asztalára. Barcs Sándor, a korábbi MLSZ- és megbízott UEFA-elnök szellemi hagyatéka és felbecsülhetetlen sporttörténeti értékű visszaemlékezése lapult benne. Itt a Barcs-dosszié második része!

Döglött akták rovatunkban Veszprémi Linda ezúttal példát hoz arra, hogy a csaló futballisták között is vannak egyenlők és egyenlőbbek. Hogyan fordulhatott elő, hogy ugyanazért a bűncselekményért Nagy Antal csak felfüggesztett eltiltást kapott 1984-ben, míg Kovács Attila kapus tízéves eltiltást?