Ajánló: megjelent a FourFourTwo magazin augusztusi száma!

Vágólapra másolva!
2018.07.13. 13:15
Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 101., avagy 2018. augusztusi száma!

• Címlapsztárunk David Beckham, aki az élet újabb területén tör a csúcsra: törekvése, hogy az első sztár klubelnök legyen a világon, sok akadállyal néz szembe. Ám ez őt sosem érdekelte. Íme, útja az öltözőtől az elnöki székig.
• Címlapsztárunk David Beckham, aki az élet újabb területén tör a csúcsra: törekvése, hogy az első sztár klubelnök legyen a világon, sok akadállyal néz szembe. Ám ez őt sosem érdekelte. Íme, útja az öltözőtől az elnöki székig.

• Természetesen a 39 évesen visszavonult Gera Zoltánról sem feledkeztünk meg, felelevenítjük pályafutását a vele foglalkozó korábbi FFT-cikkek segítségével.

• Népszerű, Kérdezd meg pacekba! rovatunk vendége ezúttal az 1994-es világbajnokság nagy svéd csillaga, Tomas Brolin, aki az olvasók kérdéseire válaszolt. Milyen volt a Parma hőskorában? Megbánta, hogy a Leeds játékosa lett? Tényleg elütött egy szarvast? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre is választ ad.

• Izgalmasan alakul az élet mostanában a Koreai-félszigeten. De hagyjuk most Donald Trump és Kim Dzsong Un történelmi jelentőségű kézfogását, Észak- és Dél-Korea rég vágyott békéjéért az Egyesült Koreaiak Japánban csapat (United Koreans in Japan) tette meg az első lépéseket. Céljuk megnyerni a CONIFA-világbajnokságot.

• A Liverpool nyerő ritmusra talált az elmúlt idényben, de ha hozzáadnak egy kis szambát a brazil Fabinho képében, talán sikerül a csúcsra jutni. Újabb brazil a Vörösök mezében.

• Ennél viszont jóval nagyobb változások zajlottak le az Arsenalnál. A „Wenger, takarodj!" rigmus egyre gyakoribbá vált az Ágyúsoknál az utolsó időszakban, mégsem lesz könnyű pótolni a nagyágyú Arsene-t. Lehet, hogy csak négy ember tudja elvégezni a munkáját.

• A magyar szövetségi kapitányi lét kevés örömmel és rendszerint sok csalódással jár. Mindegyikük sejthette, hogy füttykoncert kíséri az öltözőbe, mégis mindannyian boldogan tették fejüket a nyaktiló alá. Összeállításunkban annak járunk utána, hogy mire vitték azok az edzők, akik a rendszerváltás után ültek a magyar válogatott kispadján, de nem ússzuk meg történelmi visszapillantás nélkül.

• A magyar futball történeti levéltári kutatója, Vörös Csaba sorozata hetedik részében Kása Ferenc nem mindennapi történeteiből válogatott. A Bécsben élő magyar származású autószerelőtől, -kereskedőtől az ötvenes-hatvanas években sok futballista szerzett be gépkocsit és hozzá alkatrészeket; így nem kerülhette el az állambiztonságiak kitartó érdeklődését. A Történeti Levéltárban hét dossziéban, több mint 3000 oldalon találhatók a tőle kapott információk.

• Döglött akták rovatunkban az Újpest kilencvenes évek eleji klasszisa, Bácsi Sándor kábítószerügyét idézi fel ezúttal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik