Add az arcod! - Szurkolj az NSO-val a magyar csapat romániai sikeréért!

Vágólapra másolva!
2013.09.03. 19:12
Szurkolj velünk, és támogasd saját fotóddal a szeptember 6-án Bukarestben, Románia ellen világbajnoki selejtezőn pályára lépő magyar labdarúgó-válogatottat.

A 2012-es londoni olimpia heteiben nagy sikerrel futott kezdeményezésünk után most ismét arra buzdítjuk a magyar válogatott szurkolóit, hogy a távolból is álljanak az Egervári-csapat mellé, és egyetlen kattintással, valamint Facebook-profilképük segítségével járuljanak hozzá a „Hajrá, Magyarok!” felirat életre keltéséhez. a „Hajrá, Magyarok!” felirat életre keltéséhez.

A magyar válogatottnak minden támogatásra szüksége van a románok legyőzéséhez – hajramagyarok.nso.hu
A magyar válogatottnak minden támogatásra szüksége van a románok legyőzéséhez – hajramagyarok.nso.hu

 

Az alkalmazás a hajramagyarok.nso.hu linkre kattintva érhető el, ami a csatlakozás után azonnal beszippantja a felhasználó Facebook-fotóját, és véletlenszerűen kirakja az aloldalon látható szöveg valamely betűjének üres tartományába, ahol reményeink szerint egyre több és több honfitársunk arcképe jelenik majd meg. A rendszer a csatlakozást követően automatikusan megoszt egy üzenetet saját üzenőfalunkon, tájékoztatva ismerőseinket, hogy profilképünkkel (is) támogattuk az év legkeményebb megmérettetésére készülő magyar válogatottat.

Add az arcod, és állj te is a magyar csapat mögé a sorsdöntő romániai megmérettetés előtt! Hajrá, Magyarok!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik