A Snickers új versenye egészen Barcelonáig repíthet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.22. 00:28
A világ egyik legnépszerűbb csokoládémárkája új kampányt indított, amelynek a tétje nem kisebb, mint egy közös edzés Pelével. A Snickers nem csak a vérbeli profikat hívja versenyre, a lelkes amatőrök jelentkezését is várja.

A Snickers „Játssz úgy, mint Pelé!” pályázatának hallatán bizonyára minden futballrajongó szíve megdobban, hiszen a nyertes csapat amellett, hogy egy háromnapos utazást nyer Barcelonába, pályára léphet a barcelonai Olimpiai Stadionban is, ahol nem csak az európai nyerteseknek, de az élő legendának, Pelének is megmutathat egy-két trükköt.

Jelentkezz, ollózz, nyerj!

A világhírű brazil focistának mindig is védjegyei voltak az elképesztően technikás trükkök, például az ollózás vagy az esernyőcsel – a versenyzőknek ezeket kell feleleveníteniük.

A pályázaton való részvételhez csupán annyit kell tenni, hogy a jelentkezők háromfős csapatokat alakítanak, és reprodukálják Pelé egyik káprázatos trükkjét, majd ezt megörökítik fotón vagy videón – legjobb, ha a pályamunkában helyet kap egy szelet Snickers is, az viszont már csak a csapattól függ, hogy ezt milyen módon teszik.

A pályamunkákat ezután a www.snickers.hu oldalra tölthetik fel, ahol a legkedveltebb képek és videók közül szakmai zsűri választja ki a nyertes triót. A győztesek számára pedig irány Barcelona, és egy közös edzés az évszázad focistájának választott brazil gólkirállyal, Pelével!

„Nagyon örülök a Snickersszel való összefogásnak, és annak, hogy részese lehetek egy ilyen különleges együttműködésnek. Alig várom, hogy találkozzak a verseny győzteseivel – örömmel megmutatom nekik, hogyan játsszanak és nyerjenek úgy, mint én!" – üzente Pelé a versenyzőknek.

A Snickers természetesen azoknak is szeretne kedveskedni, akik a futballt inkább a tévéképernyő előtt élvezik: a június 18-ig tartó kampány során a csokoládés-karamellás szelet limitált kiadásban kerül a boltok polcaira, így garantáltan lesz mit nassolni a kedvenc csapat mérkőzése közben.

További részletek: www.snickers.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik